Brioxi uudised

21 . juuni 2022

Brioxi äpp areneb kiiresti

Juuni tarkvarauuendus tõi endaga kaasa mitmeid arendusi. Nendest ehk kõige põnevamad on seotud just Brioxi äpiga.

24 . märts 2022

Brioxi uuendused märtsis

Märtsis toimus Brioxis palju põnevat – välja tuli Brioxi äpp!

18 . november 2021

Toote uudised Oktoobris

Oktoobris uuendasime lingitud dokumentide funktsiooni, samuti tegime muudatusi pangamoodulis, et audiitorivaade oleks turvalisem ning lihtsamini kasutatav. Lisaks on nüüd on raamatupidajatel veelgi lihtsam jagada Brioxis teistele kasutajaõigusi.

22 . oktoober 2021

2021 aasta III kvartali raport

Kolmandas kvartalis lisandus umbes 1000 lõppkasutajat ning jätkus Brioxi kasv.

30 . september 2021

Toote uudised septembris

Brioxis on olnud kiire kuu, nimelt täiustasime arvete kinnitamise süsteemi, lõime põhivarade registrisse uue raporti ning võimaluse raamatupidajatel luua kontomalle.

30 . oktoober 2020

Johanna Hannus on Brioxi uus maajuht Soomes ja Eestis

Osana suuremast panustamisest Eesti turu suunal teatas Briox täna, et Soome ja Eesti üksusi asub juhtima Johanna Hannus. Sellega seoses on alustatud värbamistega tugevdamaks kohalikku eesti organisatsiooni.

24 . august 2020

Arbalans valis koostööpartneriks Brioxi

Raamatupidamistarkvara arendaja Briox alustas koostööd Eesti raamatupidamisbürooga Arbalans.

30 . märts 2020

SEB ja Briox toovad turule ühtse raamatupidamislahenduse väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele

SEB koostöös raamatupidamistarkvara tootja Briox’iga toovad turule uudse raamatupidamise integreeritud lahenduse, mis võimaldab väikestel ning keskmise suurusega ettevõtetel efektiivsemalt töötada.

27 . märts 2020

Briox nimetas ametisse grupi uue tegevjuhi Johan Nordqvisti ning tugevdab grupi juhatust uute liikmetega

Brioxi juhatus nimetas ametisse grupi uue tegevjuhi Johan Nordqvisti, kelle ülesandeks saab Brioxi viimine järgmisele arengutasemele. Samaaegselt täieneb juhatus kahe kõrge kvalifikatsiooniga juhatuse liikme näol, kelleks on Helena Westin ning Daniel de Sousa.

17 . märts 2020

Ettevõtluse jätkumine COVID-19 ajal

Praeguse olukorra valguses soovime kirjeldada, kuidas meie operatsioonid viiruse leviku ajal jätkuvad.

17 . jaanuar 2020

Briox sõlmib pikaajalise koostöö Leedu NORIANIGA

Börsiettevõte Briox (“Briox”), mis valmistab majandustarkvarasüsteeme raamatupidamisbüroodele ning väikestele ning keskmise suurusega ettevõtetele, on sõlminud koostöö Leedu ettevõttega NORIAN.

19 . detsember 2019

Raamatupidamis- ja maksuinfoportaal RMP tutvustab Brioxit

Raamatupidamis- ja maksuinfoportaalis RMP ilmus Brioxi majandustarkvara tutvustus, kus saab lähemalt lugeda selle kohta, kellele programm on mõeldud ning mis võimalusi raamatupidaja ning raamatupidamisbüroo klient Brioxiga töötades kasutada saavad.

17 . detsember 2019

Raamatupidamisbüroo Leinonen soovitab Brioxi majandustarkvara oma klientidele

Vähestel raamatupidamisbüroodel on võimalus oma klientidele loodava tarkvara arengus kaasa rääkida. Raamatupidamis- ja finantsaruandlustarkvara Briox andis enne Eesti turule sisenemist just sellise võimaluse Leinonenile, ühele Eesti suurematest raamatupidamisbüroodest.

3 . detsember 2019

Teretulemast Brioxi raamatupidamistarkvara koolitusele Tallinnas!

14.jaanuaril korraldame Tallinnas seminari, kus tutvustame Brioxi raamatupidamistarkvaraga töötamise võimalusi ja eeliseid.

23 . september 2019

Brioxil on Soomes uus juht

7 . august 2019

Aasta raamatupidaja valis Brioxi

Selle aasta veebruaris Eesti turule tulnud raamatupidamisprogramm Briox võidab üha enam poolehoidu. Hiljuti võttis programmi kasutusele Rakveres tegutsev rahvusvahelise haardega raamatupidamisbüroo Karsgemi.

19 . veebruar 2019

SEB Eesti ja Briox alustavad partnerlust

SEB koostöös majandustarkvara ettevõttega Briox alustavad partnerlust, leidmaks võimalusi koostöös luua ärianalüüsi töövahend väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele ning alustavatele ettevõtetele.

11 . veebruar 2019

Uus majandustarkvara kogub Eestis populaarsust

Rootsi innovatiivne majandustarkavara Briox kogub Eestis populaarsust ning seda on hakanud kasutama mitmed Eesti suured raamatupidamis- ja audiitorbürood. 5.veebruaril SEB Innovatsioonikeskuses toimunud Brioxi tarkvaralahenduste tutvustamisele kogunenud ettevõtjad ja audiitorid tõid esile, et tarkavara sisaldab klientide efektiivseks teenindamiseks kõiki vajalikke mooduleid. Lahendus on täielikult pilvepõhine ning võimaldab töötada mistahes internetti ühendatud arvutist või nutiseadmest, kus kõik andmed salvestatakse Brioxi serveritesse.

20 . detsember 2018

BDO Eesti valib koostöö Brioxiga

Detsembris teatas Briox pressiteate vahendusel, et enne nende süsteemi ametlikku esitlemist Eestis on nad juba sõlminud koostöö mitme Eesti raamatupidamisbüroodega. Nüüd on lisaks kahele esimesele liitunud ka kolmas büroo.

13 . detsember 2018

Veel üks raamatupidamisbüroo valib koostöö Brioxiga

Detsembri alguses andis raamatupidamisetarkvara tootja Briox teada, et ettevõte on sisenenud Eesti turule. Kuigi Brioxi ametlik Eesti esmaesitlus on planeeritud alles 2019.aasta veebruari algusesse, on juba teine raamatupidamisbüroo Eestis otsustanud programmi kasutusse võtta.

4 . detsember 2018

Eesti turule jõudis uus raamatupidamisprogramm

Briox AB on Rootsi tarkvaraettevõte, mis arendab ning müüb samanimelist majandustarkvarasüsteemi väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, raamatupidamis- ning audiitorbüroodele väljaspool Rootsit. Programmivalik koosneb täielikult pilvepõhisest raamatupidamise, administratsiooni, müügitoe ning tööaja aruande moodulitest ning on operatsioonisüsteemist sõltumatu.

Programmi uuendused

Uuendame ning parendame regulaarselt Brioxi tarkvara. Programmi uuendusi puudutavate uudiste kohta loe lähemalt allpoololevalt lingilt

Suurepärane, et olete huvitatud Brioxist!

Jätke meile oma kontaktandmed või helistage otse telefonil +372 51 914 825. Võtame teiega peatselt ühendust!

Palun sisestage oma nimi.

Palun sisestage oma e-mail.

Palun sisestage oma telefoninumber.

Jätkamiseks palun nõustu kasutajatingimustega

Saatmisel tekkis tõrge.

Tutvustame teile hea meelega Brioxit

Broneerige esitlus, jättes meile oma kontaktandmed või helistades telefonil +372 51 914 825.

  • done Vestlus meie eksperdiga
  • done Lähtume teie vajadustest
  • done Tasuta
  • done Kohustusteta

Meie esitlus on suunatud peamiselt raamatupidamisfirmadele ja raamatupidajatele, kes soovivad oma tööd läbi kaasava raamatupidamise efektiivsemaks muuta.

Palun sisestage oma nimi.

Palun sisestage oma e-mail.

Palun sisestage oma telefoninumber.

Jätkamiseks palun nõustu kasutajatingimustega

Saatmisel tekkis tõrge.

Kellele te ostate?

Oma kliendile

Raamatupidamisbüroona on teil võimalik kliente otse Brioxist lisada.

Oma ettevõttele

Brioxi aitab teil kasutusele võtta teie raamatupidaja. Kui te hetkel raamatupidajat või raamatupidamisbürood ei kasuta, siis nüüd on hea võimalus leida see siit või tellida Briox otse, võttes meiega ühendust.

Kellele te ostate?

Oma kliendile

Raamatupidamisbüroona on teil võimalik kliente otse Brioxist lisada.

Oma ettevõttele

Kui olete ettevõtja, kes soovib Brioxit kasutama hakata, aitab teie raamatupidaja teil alustada. Kui te pole siiani raamatupidamisfirmat kasutanud, siis nüüd on hea võimalus leida see siit või osta Briox otse alloleva lingi kaudu.

Kellele te ostate?

Oma kliendile

Raamatupidamisbüroona on teil võimalik kliente otse Brioxist lisada.

Oma ettevõttele

Kui olete ettevõtja, kes soovib Brioxit kasutama hakata, aitab teie raamatupidaja teil alustada. Kui te pole siiani raamatupidamisfirmat kasutanud, siis nüüd on hea võimalus leida see siit või osta Briox otse alloleva lingi kaudu.